Neden Saç Bakım Kremi Kullanılmalıdır

Neden Saç Bakım Kremi Kullanılmalıdır

Neden Saç Kremi Kullanmalısınız?

Saçlarımızın da tıpkı vücudumuz gibi beslenmeye ihtiyacı vardır. Yağlar beslenme sağlar fakat saçın yapışkan görünmesine neden olur. Sadece saçı şekillendirme ile kalmayan saç kremi aynı zamanda saçların sağlıklı olması için de yardımcı olmaktadır.

Genellikle şekillendirici krem olarak adlandırılan saç kremi, kaba saçlara doğal parlaklık katar. Saçları yumuşatır ve düşmemeleri için iyi tutar. Basit bir deyişle, kabarmaları ve uçuşmaları ağırlaştırmadan giderir. Saç kremi, saçı beslerken şekillendiren rahat ve doğal bir görünüm içindir.

Saç kremleri ağda gibi katı veya jel gibi yapışkan değildir. Tüm saç tipleri için işe yarayan yoğun kremlerdir. Saç kremi, özellikle kolayca dolaşan kıvırcık ve uzun yönetilemez saçlar için bir nimettir. Krem uygulamak bukleleri veya dalgalı saçları ağırlaştırmadan güçlendirir. Saç kremi, saçın beslenmesini ve nemlenmesini sağlarken saçı yönetmeye yardımcı olan, saçta bırakılan bir şekillendirici kremdir. 

 

Saç Kremi ve Saç Maskesi Aynı Şey midir?

Saç kremi ile saç maskesi bazen karıştırılabilmektedir. Saç kremi ve saç maskesi arasındaki temel fark, birincisinin saçta bırakılan bir ürün olmasıdır, yani tipik olarak saç maskesinden daha hafif bir kıvama sahiptir. Saç maskeleri çok daha kalındır ve duşta birkaç dakikalık geliştirme süresinden sonra yıkanmak üzere tasarlanmıştır.

Saç kremleri ve saç maskelerinin benzer faydaları vardır. Çünkü her ikisi de saçı besler ve nemlendirir ve yönetilebilir kalmasına yardımcı olur. Bununla birlikte, saç kremleri saçta bırakılabildiğinden özellikle  kış aylarında saç bakımı yaparken, saç diplerini düzleştirmeye ve şekillendirme işlemi sırasında veya gün boyunca saçın statik hale gelmesini önlemeye yardımcı olur.


 
Etiketler: Kozmetik Eczanesi, Saç Bakım Kremi, Saç Bakımı
Nisan 26, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı