Kozmetik Blog

  • Temmuz 25, 2023 Cilt Bakım

    Göz çevresi bakımı için neler gerekli? Nasıl göz çevresi bakımı yapılacağını detaylarıyla keşfedin. Blog içeriğini şimdi inceleyin.

    Kozmetik Eczanesi
  • Temmuz 25, 2023 Cilt Bakım

    Evde cilt bakımı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

    Kozmetik Eczanesi
  • Temmuz 25, 2023 Vitamin

    C vitamini, vücut için hayati öneme sahip olan bir vitamin olan askorbik asidin diğer adıdır. Vücutta doğal olarak üretilemeyen ve dışarıdan besinlerle alınması gereken bir vitamin türüdür. C vitamini, birçok önemli sağlık faydası sağlar.

    Kozmetik Eczanesi
  • Temmuz 25, 2023 Saç Bakım

    Beyaz saç, genellikle yaşlanma sürecinin bir sonucu olarak ortaya çıkar. Saç foliküllerindeki melanin adı verilen pigment üretimi azaldığında veya tamamen durduğunda, saçlar beyazlaşmaya başlar.

    Kozmetik Eczanesi
  • Haziran 22, 2023 Cilt Bakım

    Peeling, ölü hücreleri ve diğer cilt kalıntılarını gidermek için cildin üst tabakasını (epidermis) nazikçe eksfoliye eden kozmetik bir prosedürdür. Bu işlem cildi gençleştirir, pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcı olur ve cildi iyileştirir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Haziran 22, 2023 Saç Bakım

    Şampuan, saç ve saç derisini temizlemek için kullanılan kozmetik bir üründür. Şampuanlar yağı, kiri, ölü deri hücrelerini ve saç ürünü kalıntılarını uzaklaştırarak saçı temizler. Ayrıca saçı nemlendirir, saç derisini yatıştırır ve bazı şampuanlar saçı besler veya belirli sorunlarla savaşır.

    Kozmetik Eczanesi
  • Haziran 22, 2023 Vitamin

    K vitamini eksikliği, vücudun yeterli miktarda K vitamini alamadığında ortaya çıkan bir durumdur. K vitamini, normal kan pıhtılaşması ve kemik sağlığında önemli bir rol oynar. Eksikliği durumunda kan pıhtılaşması zayıflayabilir ve kanama eğilimi artabilir. Ayrıca kalsiyum metabolizması ve kemik mineralizasyonu için K vitamini gereklidir.


     

    Kozmetik Eczanesi
  • Haziran 22, 2023 Diğer

    Omega-3 vücut için önemli olan çoklu doymamış yağ asitlerinden biridir. İnsanlar için temel bir besin maddesi olup, özellikle beyin sağlığı, kalp sağlığı ve iltihaplanma gibi birçok farklı sağlık yararı sağlar.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mayıs 30, 2023 Cilt Bakım

    Herkesin bildiği gibi dudaklar yüzümüzün önemli bir bölümünü temsil eder ve cildimize uyum sağlar. Çatlamış dudaklar ise can sıkıcı, çirkin ve bazen ağrılı bir süreç olmanın yanı sıra hafife alınmaması gereken bir semptomdur.

    Kozmetik Eczanesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı