Kozmetik Blog

  • Mart 14, 2023 Ağız Bakım

    Dişleri fırçalamanın dişleri temizlemek ve bakterileri uzaklaştırmak için yeterli olmadığı bir gerçektir. Bu nedenle diş ipi ve gargara gibi tamamlayıcı ürünler kullanmaktayız. Özellikle gargara kullanımı ağız hijyenini iyileştirdiği, taş oluşumuna ve bakterilere karşı koruyucu etki gösterdiği için önemlidir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Şubat 25, 2023

    Tıkanmış gözenekler nedeniyle ciltte ortaya çıkan hafif kabarık yağ birikintilerine siyah nokta denir. "Siyah nokta" adı, yüzeyin karanlık olmasından gelir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Şubat 24, 2023 Ağız Bakım

    Ağız sağlığınız, genel sağlığınız hakkında ipuçları verebileceği için her ihtimale karşı herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman dikkate almanızı öneririz.

    Kozmetik Eczanesi
  • Şubat 24, 2023 Cilt Bakım

    Göz altı morlukları hem kadınları hem de erkekleri etkileyen yaygın bir sorundur. Ciddi bir sağlık sorununun işaretinden çok estetik bir rahatsızlıktır. Hiç kimse göz altı morluklarını sevimli bulmaz. Gözlerin altındaki koyu halkalar genellikle yorgunluktan kaynaklanır.

    Kozmetik Eczanesi
  • Şubat 24, 2023 Vitamin

    Güçlü bir antioksidan görevi gören A vitamini yağda çözünen bir vitamindir. Nörolojik, görsel fonksiyonların sürdürülmesinde ve sağlıklı cildin korunmasında önemli bir rol oynar. Tüm antioksidanlar gibi, serbest radikal hasarıyla savaşarak iltihaplanmayı azaltmada etkilidir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Ocak 26, 2023 Ayak Bakım

    Ayaklar yerle doğrudan temas halinde olan uzuvlarımızdır. Yerçekimi kuvveti bizi ayaklarımız aracılığıyla yere sabitler, dengemizi ayaklarımız sayesinde kurarız. Köklerimizdir ve son olarak desteğimiz ve duruşumuz için çok önemli bir rol oynarlar

    Kozmetik Eczanesi
  • Ocak 26, 2023 Cilt Bakım

    Kil, kayaların aşındırılmasından sonra toprakta doğal olarak oluşan yumuşak ve mineral açısından zengin bir malzemedir. Kilin birçok rengi vardır. İllit olarak da adlandırılan yeşil kil, en çok kozmetik kullanımıyla bilinir. Yeşil kil genellikle soluk yeşil bir renk sergiler.

    Kozmetik Eczanesi
  • Ocak 25, 2023

    Cildi güneşten korumanın hem sağlık hem de görünüm açısından ne kadar önemli olduğunu artık hemen hemen hepimiz biliyoruz. Her mevsim iyi bir güneş koruyucu krem ​​kullanmak, özellikle de yaz aylarında, cilt bakımının sabit bir kuralı olmalıdır.

    Kozmetik Eczanesi
  • Aralık 22, 2022

    Taze bir "olgunlaşmamış" yara izi, kırmızı olması ve bazen cilt seviyesinin biraz üzerinde çıkmasıyla tanınabilir. Ek olarak, yeni bir yara izi sıklıkla ağrıya neden olur ve kaşınmaya başlayabilir. Ancak bu belirtiler tamamen normaldir ve yara izinin iyileşme sürecinde olduğunun işaretleridir.

    Kozmetik Eczanesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı