Kozmetik Blog

  • Mayıs 30, 2023 Diğer

    Kalsiyum insan vücudunda büyük miktarlarda bulunan bir mineraldir ve özellikle kemiklerin ve dişlerin temel bileşeni olduğu için önemlidir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mayıs 30, 2023 Diğer

    Likopen, domatesin kırmızı renginin ve sağlık yararlarının bir kısmının bağlı olduğu bir bitki besin maddesidir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mayıs 30, 2023 Diğer

    Fitik asit, esas olarak tam tahıllarda, baklagillerde ve yağlı tohumlarda bulunan bitki kökenli doğal bir maddedir.

     

    Kozmetik Eczanesi
  • Nisan 25, 2023 Cilt Bakım

    Cildinizi nemlendirici bir yüz kremi ile nemlendirmek de cilt yaşlanmasını yavaşlatmak için atılacak ilk adımdır. Kuru cilt daha kolay hasar görür ve kırışıklıklar ve lekeler, nemli cilde göre çok daha erken ortaya çıkar. Bu yüzden kesinlikle zamanı durduramayız, ancak iyi bir hidrasyon erken yaşlanmayı önleyecektir. 

    Kozmetik Eczanesi
  • Nisan 25, 2023 El Bakım

    Oje sürülerek tırnaklarımız zarar görmeye başlayabilir. Onları güçlü ve parlak bulmak için işte tırnaklarınıza doğal olarak iyi bakmanız için bazı ipuçları;

    Kozmetik Eczanesi
  • Nisan 25, 2023 Diğer

    Vücuda alınmış olan besinlerin yakılması sonucu vücutta geriye inorganik maddeler kalır. Bunlara mineral denir. Minareller vücut tarafından kendiliğinden üretilemez minerallerin insan vücudunda birçok faydalı görevleri bulunur.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mart 14, 2023 Ayak Bakım

    Kuru topuklar, özellikle yaz aylarında karşılaşılabilecek en yaygın sorunlardan biridir. Yazın sezon spor ayakkabıdan çok sandalet ya da terlik giydiğimizde topuk kuruluğu daha da belirginleşmektedir. Çoğu kişi için görünümdeki bu değişiklik sadece kozmetik bir sorundur, ancak bazıları için derinin daha derin katmanlarına ulaşan derin çatlaklar nedeniyle kanayabilir ve enfeksiyon kapabilir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mart 14, 2023

    Askorbik asit C vitaminidir adını C vitamini eksikliğinden kaynaklanan ciddi bir hastalık olan " iskorbüt " ten alır. C vitamini (askorbik asit), yararlı özellikleri ve vücut için çok önemli faydaları olan suda çözünen bir vitamindir. Askorbik asit suda çözünmenin yanı sıra yüksek sıcaklıklara karşı hassastır, bu nedenle suda pişirildiğinde tamamen kaybolur.

    Kozmetik Eczanesi
  • Mart 14, 2023 Ağız Bakım

    Travmatik yaralanma, dil rahatsızlığının en yaygın nedenidir. Dil, ağrı ve dokunma için birçok sinir ucuna sahiptir ve vücudun diğer bölgelerine göre daha hassastır. Dil genellikle yanlışlıkla ısırılır, ancak hızla iyileşir.

    Kozmetik Eczanesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı