Kozmetik Blog

  • Aralık 22, 2022

    Sakal bırakmaya karar verdiniz ve sakalınızı beslemek ve aynada kendinizin yeni, daha erkeksi bir versiyonunu görmek için sabırsızlanıyor musunuz?

    Kozmetik Eczanesi
  • Aralık 22, 2022

    Keratin, epidermisin (cildin en yüzeysel tabakası) epitel hücrelerinde, tırnaklarda ve özellikle saçta bulunan ve önemli miktarlarda (toplamın yaklaşık %13'ü) bulunan bir proteindir. Stratum corneum'un, yani epidermisin dış tabakasının ana bileşenidir

    Kozmetik Eczanesi
  • Aralık 22, 2022

    Cildiniz kırışık ve sarkık mı görünüyor? Cevabınız evet ise sorunun kollajen eksikliğinden de kaynaklandığını muhtemelen bilmiyorsunuzdur.

    Kozmetik Eczanesi
  • Kasım 11, 2022 Bebeklere Özel

    Birçok insan, çeşitli günlük sorunları çözmek için bebek yağına yemin eder. Cilde karşı naziktir ve sadece vücutta değil, en hassas sorunları çözebilir. Bebekler ve çocuklar için tasarlanmış ürünler sadece onlara mahsus değildir. Onları güzellik rutininizde kullanın. 

    Kozmetik Eczanesi
  • Kasım 11, 2022

    Yüksek miktarda Sarımsak yağı ile zenginleştirilmiş bu Sarımsak Sabununu vücudunuzda güvenle kullanabilirsiniz.

    Kozmetik Eczanesi
  • Kasım 10, 2022 Diğer

    Enerji kaynağı ile oksijenden üretilen ozon, bu oksijeni vücutta eksik olan her yere getirir. Şimşek deşarjlarının ürettiği ozon nedeniyle bazen gök gürültülü fırtınalara eşlik eden keskin, keskin bir kokuya sahiptir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Kasım 10, 2022 Bebeklere Özel

    Bebeğinizde pişik varsa, onu hızlı bir şekilde daha iyi hissettirmek istersiniz. Pişik kremi ve biraz şefkatli bakım ile bebeğinizin daha iyi hissetmesine yardımcı olabilir ve pişiğin tekrar oluşmasını engelleyebilir ve iyileşmesine yardımcı olabilirsiniz. Aslında, annelerin %88'i aynı fikirdedir.

    Kozmetik Eczanesi
  • Ekim 19, 2022 Saç Bakım

    Bir ürünün saçlarınızdaki kabarmayı yatıştırabileceği, şekillendirmeye yardımcı olabileceği ve saçınızı yağlı göstermeden besleyebileceğinizi size söylesek?

    Kozmetik Eczanesi
  • Ekim 19, 2022 Diğer

    Gül suyu, gül yapraklarının buharla damıtılmasıyla elde edilir. Çok güzel kokuya sahip olan gül suyu kimyasal dolgulu parfümlerde de alternatif olarak kullanılır. 

    Kozmetik Eczanesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı